miércoles, 30 de marzo de 2011

CAMINS CREATIUS DE LLUÍS BASSAT

La marca escollida és Royal Canin, una marca reconeguda de pinsos per a mascotes, que destaca per la seva qualitat. És un referent en el mercat de l'alimentació animal.


A continuació exposo els treballs, basant-me en els camins creatius de Lluís Bassat:


1. Demostració: Amb aquest anunci gràfic, es demostra que aquest producte fa que l'animal que el consumeix sigui sa, bonic, valent, fort... És una demostració del producte, el resultat final.










2. Comparació: Es compara Royal Canin amb una altra marca de pinsos per a mascotes, tot ressaltant la marca anunciada com a marca estrella i com a marca de més qualitat i prestigi.










3. Testimonial: Es mostra el testimoni d'una especialista en el sector, en aquest cas, veterinària. El copy ens diu que "la seva alimentació és el més important" i Royal Canin ofereix l'alimentació adequada per les nostres mascotes. Es tracta d'oferir el millor.










4. Tros de vida: L'anunci ens mostra el tros de vida d'un cadell, de raça Jack Russell. Només té dos mesos i està en mans d'una persona. Reflexa un moment inoblidable per l'amo quan té pocs mesos de vida. 
És una barreja entre tros de vida i emoció, ja que un animal és sinònim d'alegria, emocions, companyia, estimació..., etc.







No hay comentarios:

Publicar un comentario